Do As I Do - alkeet


8 kerran koulutus 180 euroa.

Ensimmäinen kerta on luento, siis ilman koiraa.

Torstaisin 2.11. - 21.12. 2017 klo 18.00 - 18.50

Mallioppimista parhaimmillaan,
demo-kurssin satoa :)

Näin kolmannen kerran jälkeen, tuosta on hyvä jatkaa :)

Lisäsimme koulutustarjontaamme uuden kokonaisuuden; matkimalla oppimiseen perustuva Do As I Do (DAID) -koulutuksen.

Matkimalla koiralle on helppo opettaa monimutkaisiakin käytösketjuja huomattavasti nopeammin kuin vaikkapa sheippaamalla. Valojen laittaminen päälle, lelujen siivoaminen koriin tai laatikon avaaminen on jatkossa nopeasti opetettu. Kun taito on hallussa, vain oma mielikuvitus on rajana sille, mihin kaikkeen tätä koulutustapaa voikaan hyödyntää!

Mutta jotta tämä kaikki olisi mahdollista, lähdemme tällä peruskurssilla opettamaan koiralle matkimisen perusteita. Kurssin aikana koira oppii ymmärtämään, että tietyn vihjeen kuullessaan sen tulisi tehdä sitä, mitä ohjaaja juuri äsken teki.

DAID-tekniikka on yllättävän helppo ja sillä saa nopeasti tuloksia aikaan. Samalla se kehittää koiran ja ohjaajan välistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. Lisäksi uskallamme luvata, että niin tunneilla kuin kotitreeneissäkin on taatusti hauskaa.

Kurssille osallistujille on hyödyksi, mikäli koira osaa jo odottaa rauhassa paikoillaan ohjaajan liikkuessa sekä muutaman matkimiseen soveltuvan liikkeen (esim. kohteen kiertäminen tai esineeseen koskemisen).


Tutustu Do As I Do -koulutukseen lisää:


Kouluttajana toimii Katja Etelävirta
Lisää Katjasta