Do As I Do - kurssi

Do As I Do on hauska sosiaaliseen oppimiseen perustuva koulutusmuoto, jossa koirasi oppii tarkkailemaan ja matkimaan sinua.

Tekniikalla on nopea opettaa erityisesti käytösketjuja, kuten valojen päälle laittamista, lelujen siivoamista tai laatikon avaamista. DAID-tekniikka on yllättävän helppo.
Samalla se kehittää sinun ja koirakaverisi välistä vuorovaikutusta. Kun taito on hallussa, vain mielikuvitus on rajana sille, mihin kaikkeen tätä voikaan hyödyntää!

Peruskurssi

Torstaisin klo 18.00 - 18.45, ajalla 3.1. - 31.1.2018

Peruskurssilla lähdemme opettamaan koirallesi, mitä matkiminen on. Tekniikan opettelussa on eduksi, jos koira hallitsee paikallaan olon ja noin 3-6 käytöstä / temppua, esimerkiksi jonkun esineen kiertäminen, kaataminen, koskeminen tai siihen tarttuminen.

HUOM: ensimmäisellä kerralla tapaamme luennolla ilman koiria!

Do As I Do - jatko

Jatkokurssilla koirallasi on jo ymmärrys siitä, mitä matkiminen tarkoittaa.

Voimme hyödyntää taitoa nyt uusien taitojen opettelussa. Opimme myös häivyttämään tehtävistä oman osuutemme pois ja liitämme käytöksiin vihjesanat. Opimme myös rakentamaan erilaisia käytösketjuja.
Otamme kurssille maksimissaan 4 koirakkoa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen ja työrauhan kaikille. Kurssi toteutuu, jos osallistujina on vähintään 2 koirakkoa.


Kurssi on kerran viikossa ja se sisältää 5 tapaamiskertaa.

Tutustu Do As I Do -koulutukseen lisää:


Kouluttajana toimii Katja Etelävirta