Kurssiehdot

Kurssille otetaan 3 - 5 koirakkoa, jotta ehdimme jokaisen kanssa käydä asiat yksilöllisesti läpi.

Kursseille ilmottaudutaan verkkokaupan kautta holvi.com/shop/tassutreeni/
lisätietoja voi kysyä soittamalla tai sähköpostitse tassutreeni@gmail.com.


Kurssille tai tapahtumaan ilmottautuminen on sitova, kun olet saanut vahvistuksen.

Mikäli et pääse kurssille tai myöhästyt, ilmoitathan siitä etukäteen s-postilla tai juuri ennen tuntia tekstiviestillä numeroon 040 561 5503.
Korvaaviin tunteihin tai osallistumismaksun palauttamiseen oikeuttaa vain koiran tai ohjaajan sairastuminen tai koiran juoksuaika, kun toimitat siitä lääkärintodistuksen.


Omat poissaolot (työ- tai lomamatkat) eivät vaikuta kurssihintaan eikä korvaaviin tunteihin.

Jos joudumme peruuttamaan kurssikerran, pyrimme järjestämään siihen korvaavan kerran tai vaihtoehtoisesti palauttamaan kurssimaksun siltä osin.


Mikäli et pystykään osallistumaan tapahtumaan, johon olet ilmottautunut, voit myydä paikkasi eteenpäin. Tapahtumien osallistumismaksuja emme palautta kuin lääkärintodistusta vastaan.


Koulutusmetodini

Koulutusmetodeissani noudatan
Suomen eläinkouluttajat ry:n hyvää koulutustapaa sekä eettisiä sääntöjä. Säännöt löydät täältä.

Käyttämäni koulutusmetodit pohjaavat käyttäytymistieteisiin ja painottavat positiivista vahvistamista, eli koiraa palkataan oikeasta toiminnasta ja väärä toimintaa jätetään huomiotta.

Pääasiassa koulutusasiakkaani ovat koiria ja heidän omistajiaan, mutta koulutukseni myötä pystyn myös kouluttamaan muita eläimiä.
Työssäni eläinten hyvinvointi on minulle se tärkein asia, joten etenemme asioissa pienin askelin. Tämä mahdollistaa onnistumiset, niin koiralle kuin omistajalle.