Mirja Leinikka; Vireenhallinnan jatkopäivä
Lauantaina 25.1.2020 klo 10.00 alkaen

Vireenhallinnan jatkopäivässä jatketaan koirakkokohtaisia harjoituksia kunkin koirakon haasteiden mukaisesti. Koirakon haasteena voi olla matalavireisyys, haasteet toimia häiriöissä, ylivireisyys tai mikä tahansa muu viretilaan liittyvä asia jota ohjaaja toivoo työstettävän eteenpäin.


Mukaan mahtuu 8 koirakkoa, joista jokaisella on 30 minuuttia treeniaikaa.
Päivää voi seurata myös kuunteluoppilaana. Jotta vireenhallinnan jatkopäivästä saa suurimman mahdollisen hyödyn irti, on hyvä että osallistujat ovat osallistuneet aikaisemmin Mirja Leinikan vireenhallinnan seminaaripäivään, ja erityisesti seminaaripäivän luennolle, jossa on käyty läpi vireenhallinnassa käytettäviä tekniikoita.

Koirakkopaikka 69 e
Kuuntelupaikka 30 e

Aikataulu:
Klo 10-11 alustus

11-12:30 3 koirakkoa
12:30-13 tauko

13-14:30 3 koirakkoa
14:30-14:45 tauko

14:45-15:45 2 koirakkoa

Osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (mm. naksutinkoulutus).

Mirja Leinikka on eläinten käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja.

Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä.


Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fi