Peli-ilta / Missä Rotta


Koirakansalaisilla on samanlainen tarve käyttää älynystyröitään kuin meillä ihmisilläkin. Liikunnan lisäksi sopivasti älyllisten haasteiden tarjoaminen ehkäisee koiran tylsistymistä. Koska virikkeiden puute on usein syynä myös lemmikkiemme häiriökäyttäytymiseen tai jopa masennukseen, on aivopähkinöiden tarjoaminen kuonokaverille ihan vakavasti otettava juttu.

Peli-illat ovat oiva tapa viettää hetki laatuaikaa oman lemmikin kanssa ja kokeilla, millaiset älypelit ovat juuri kyseisen hännänheiluttajan suosikkeja.


Väsyttämisen lisäksi älypeleillä pelaaminen kehittää koiran ratkaisuvalmiuksia. Pelit ovat oiva tapa opettaa vaikkapa esineiden nostamista, siirtämistä tai värien tunnistamista.

HUOM: omat namit mukaan. Ja niitä kannattaa olla runsaasti!


Seuraava peli-ilta pidetään Katjan johdolla 13.12.2018 klo 19.00 - 20.00 (1 paikka)

20 euroa ja maks 3 koirakkoa


MISSÄ ROTTA ??

Missä rotta?

on koirien peuhupeli, joka on poiminut vaikutteita amerikkalaisesta Barn Huntista ja espanjalaisesta rottakoirien työkokeesta.

Esikuvistaan poiketen meillä ei metsästetä elävää, mahdollisesti tuubin sisällä lymyävää rottaa, vaan ihan tavallista ja turvallista vinkulelua.Mutta meilläpä rotan saa löytämisen jälkeen myös tappaa; tuota viheliäistä vinkueläintä saa retuuttaa, ravistaa ja antaa sille ihan reilusti kyytiä.

Missä rotta? –peliä pelataan taas Katjan johdolla torstaina 13.12.2018 klo 20.00 alkaen. (1 paikka )

ja sitä pelataan useampaan kertaan ja pelin hinta on 20 euroa (maks 3 koirakkoa)